Juan Merino a la sessió d'entrenament d'aquest passat dijous al Nou Estadi. | Foto: Gimnàstic de Tarragona

La jornada d’aquest cap de setmana serà especialment intensa pels equips implicats en la zona baixa de la classificació.

A banda del partit del Nàstic a La Romareda davant el Zaragoza, cal destacar també els duels entre el Córdoba i l’Alcorcón, 19è i 15è classificats respectivament, que juguen el dissabte a partir de les 16h de la tarda al Nuevo Arcángel.

Almería i UCAM Murcia també disputen un partit trascendent pels conjunts de la part baixa, ja que els andalusos són cuers i els murcians marquen la línia de la permanència amb 28 punts, a 2 dels tarragonins.

La parròquia grana també estarà pendent aquest dissabte a les 18h del que passi a Anduva, on el Mirandés rep el Girona. Una victòria dels catalans facilitaria l’escalada del Nàstic (en cas de puntuar a Zaragoza), almenys, a la 20ª plaça.

El que és segur és que els homes de Juan Merino saltaran diumenge amb la pressió de conèixer els resultats de tots els equips implicats, ja que el duel a la capital aragonesa serà el partit que tanqui la 27ª jornada a Segona Divisió.

Comentaris

avatar