Achille Emana tornarà a erigir-se enguany com una peça clau en la salvació. | Foto: laliga.es

Un cop va acabar la primera volta, les calculadores de socis i aficionats del Nàstic treien fum. La premisa per aconseguir mantenir-se a Segona A l’any vinent era clara: guanyar la meitat dels partits de la segona volta (11 partits).

Havent-se disputat ja 5 jornades d’aquest segon tram de lliga, el Nàstic aconsegueix fins ara complir amb el seu objectiu. I és que els granes han aconseguit 8 punts de 15 possibles: victòries al camp del Lugo i davant el Numancia al Nou Estadi i empats davant el Huesca i l’Alcorcón.
Dit d’altra manera, de les últimes cinc cites els granes només n’han perdut una, al camp del líder Levante per 2-1.

Amb 26 punts a la classificació, el Nàstic n’ha de disputar encara un total de 48 per aconseguir la famosa xifra de 50 punts que assegura pràcticament la permanència a Segona.

Comentaris

avatar