En aquest espai repassem els resultats del cap de setmana dels principals representants de la pedrera del Nàstic, que en els darrers temps estan realitzant un treball excepcional en les diferents categories. Tots ells, juntament amb els altres equips que formen el futbol base del club, són el futur de l’entitat i per això els hi volem donar la cobertura que mereixen.

Ni el líder pot amb la Pobla

L’equip de Martin Posse continua amb la seva ratxa d’imbatibilitat, que ja ascendeix a nou partits, després de sumar un empat sense gols al camp de la UE Olot, líder destacat i indiscutible del GV de la Tercera Divisió. Els pobletans han sigut millors al llarg dels 90 minuts i solament la manca d’encert a cara a porteria els ha privat d’endur-se els tres punts. A la primera part, Ruxi i Brugui han tingut les millors ocasions amb una rematada de cap que ha aturat el porter Xavier i amb una ocasió que la defensa local ha tret sota la mateixa línea de gol. En el segon acte, els visitants han continuat sent protagonistes del joc i tot i així no han pogut marcar el gol de la victòria ni en la doble ocasió que han tingut al 90’. El filial del Nàstic haurà de fer bo l’empat obtingut a La Garrotxa en el proper compromís a casa contra el Manlleu.

El Juvenil A cau injustament i el Juvenil B suma a domicili

El Juvenil de Divisió d’Honor ha patit una dura derrota contra la Damm en un partit en el que sempre ha anat a remolc en el marcador i que s’ha decidit als últims minuts per un penal molt rigorós. Els visitants s’han avançat molt aviat (3’) per mitjà de Nolla, que ha aprofitat un forat a la banda esquerra per retallar a un defensor i batre per baix al porter Alejo. Els nostres però, han aconseguit marcar el gol de l’empat en un servei de cantonada que Roger Escribà ha enviat al fons de la xarxa de Juan per fer l’1-1 amb el que s’ha arribat al temps de descans.

A la represa, els cervesers han tornat a colpejar gràcies a una bona jugada individual de Recort tot just després de que els grana erressin una bona ocasió per posar-se per davant. On no han fallat ha sigut en un altre córner en el que Marc ha restaurat les taules a l’electrònic (57’). El problema dels de Manel Cazorla ha sigut que en tan sols dos minuts, Sabbeh ha marcat el 2-3 aprofitant una pilota morta dins de l’àrea. No obstant, Álex ha tornat a igualar a partir d’un servei de banda en el que han agafat per sorpresa als defenses que vestien de verd. Quan semblava que tots dos equips s’haurien de conformar amb un punt, el col·legiat ha assenyalat un penal sobre Acedo que ell mateix ha convertit en el 3-4 definitiu. Amb aquesta derrota, els grana cauen per primera vegada a les places de descens tot i que estan solament a dos punts de la permanència.

Per la seva part, el Juvenil B ha extret un empat de la seva visita al camp del Badalona en un duel en el que ha tingut que igualar el tant matiner dels locals, que s’han avançat al minut 11 a través del seu màxim golejador Alexandre Soto. Els nostres però, han aconseguit el gol de l’empat a cinc minuts per arribar al temps de descans gràcies a l’encert de Joel Quero. Amb aquesta diana, els de Daniel Vidal han aconseguit empatar contra un rival de la zona alta i encadenen el seu tercer partit sense conèixer la derrota.

El Cadet A cau amb contundència i l’Infantil A no passa de l’empat

El principal representant de la categoria cadet afrontava un compromís molt difícil al camp del segon classificat, un RCD Espanyol que no podia fallar per seguir viu en el mà a mà particular que protagonitza amb el FC Barcelona de cara al campionat de lliga. Els grana han quallat un bon primer temps i tot i que han aconseguit avançar-se amb gol de Sergio Rodríguez han marxat al descans amb un desfavorable 2-1, un resultat que els ha permès pensar en capgirar el marcador al segon temps. No obstant, els blanc-i-blaus han mostrat la superioritat que anuncia la classificació i s’han acabat imposant per un resultat total de 4-1.

Els de Francisco Pastor tenien una bona oportunitat per sumar els tres punts contra un rival molt proper a la taula classificatòria com és l’Escola Futbol Mataró, ja que ambdós equips arribaven al xoc amb el mateix bagatge de punts (27). Els grana però, s’han trobat amb l’obstacle d’haver de capgirar el gol inicial que el visitant Martí Naranjo ha marcat una vegada superada la primera mitja hora del partit i no ha sigut fins al 65’ quan Marc Grau ha transformat l’1-1 amb el que ha conclòs el matx disputat al Mpal. de San Salvador.

 

Foto: cfdamm.cat

Comentaris

avatar