En aquest apartat repassarem les actuacions més destacades del cap de setmana dels jugadors que algun dia van defensar la samarreta del Club Gimnàstic i que ara es troben militant en un altre club. Els fitxatges, els comiats i les notícies més importants relacionades amb tots ells també tindran cabuda en aquest espai.

Jordi Calavera segueix ‘in crescendo’

El de Cabra del Camp està realitzant una notable temporada al CD Lugo que entrena Luis César Sampedro, un tècnic que ha sabut aprofitar totes les qualitats tècniques i físiques del lateral tarragoní per introduir-lo de manera fixa dins dels seus plans amb el conjunt gallec. L’ex grana ho ha jugat gairebé tot aquesta temporada i solament s’ha perdut un partit dels vint-i-sis que ha disputat el quadre lucense per acumulació de targetes. Si aprofundim més, veurem com sempre ha jugat els 90 minuts excepte en el duel de la setzena jornada al camp del Tenerife (1-3) en el que va ser substituït al 76’. Com no podia ser d’un altre manera, aquest cap de setmana també ha tornat a completar el partit sencer davant l’Elche i això l’ha brindat l’oportunitat d’estrenar-se com a golejador culminant una jugada d’estratègia a la sortida d’un córner. Malgrat això, Jordi Calavera es va quedar amb un sabor agredolç després de que la seva diana no servís per evitar la derrota.

És cert, Gorka Azkorra ha vist porteria

No és que hagi sigut el seu primer gol de la temporada, però sí que ha sigut el segon. L’atacant basc ens continua sorprenent amb les pèssimes xifres golejadores que presenta temporada rere temporada tot i la confiança cega que li dipositen els clubs que s’interessen pels seus serveis, tot i que hem de mencionar els set gols que va marcar la passada campanya a la Nueva Condomina després de marcar-ne dos a l’Hércules (2013/14) i tres al Nàstic (2014/15). En la seva defensa hem de dir que enguany (Sestao River) s’ha perdut dotze partits, si bé ha tingut catorze oportunitats per perforar les xarxes rivals i únicament ho ha aconseguit en dues ocasions. Això sí, en aquesta ocasió té molt de mèrit perquè tenia davant al porter que menys gols ha encaixat en les principals categories del futbol estatal: Tomeu Nadal. El resultat però, va ser un 1-3 a favor de l’Albacete.

Dos ex grana somien amb el Villanovense

Els dos van passar per Tarragona sense fer massa soroll en aquell Nàstic que es va quedar a un pas de l’ascens aquella fatídica tarda a Llagostera. Ambdós van abandonar l’equip al final d’aquella temporada i ara, tres campanyes després, s’han retrobat a Villanueva de la Serena per intentar assolir l’ascens que se’ls va escapar quan vestien de grana. Es tracta ni més ni menys de Jesús Rubio i d’Adri Cuevas. El primer va iniciar la temporada a les files del conjunt extremeny mentre que el segon ha arribat en el passat mercat d’hivern per donar un plus de qualitat a un equip que somia amb fer coses importants i en disputar la promoció d’ascens a la Segona Divisió. De moment, amb la victòria d’aquest cap de setmana contra el filial del Córdoba, el Villanovense ha assaltat la quarta posició tot i que el segueixen de ben a prop la UD Melilla, el FC Jumilla i dos històrics com l’AD Mérida i el Real Murcia.

Rubén Pérez contribueix a la remuntada del Torreforta

Ja fa algunes temporades que l’ex porter del Club Gimnàstic va penjar els guants per poder jugar de jugador de camp al futbol amateur, més concretament a les files del CDC Torreforta que a dia d’avui milita al G3 de la Tercera Catalana després de dos descensos consecutius que han fet tocar fons al conjunt del barri tarragoní. No obstant, enguany sembla que els torrefortins recuperaran una categoria perquè estan realitzant una campanya fantàstica –són líders amb 2 punts d’avantatge respecte al filial de la Pobla de Mafumet– i un dels seus puntals és Rubén Pérez, que en aquesta jornada ha marcat dos gols que li han servit al seu equip per remuntar el xoc contra el CE Alcover i també per igualar amb nou dianes als altres dos màxims golejadors de l’equip. Córrer no correra molt, però quan té la pilota als peus és capaç de posar-la allà on vol. Inclús al fons de la xarxa.

L’Ascó de Santi Castillejo vola alt

Després del seu pas frustrat pel Nàstic, el Llagostera i l’Olot, el mite Santi Castillejo sembla haver trobat un lloc perfecte per donar continuïtat a la seva carrera com a entrenador. A l’estiu es va convertir en el nou tècnic de l’Ascó amb l’objectiu de retornar-lo a la Segona Divisió B, i el cert és que està fent molts mèrits per com a mínim lluitar-ho als play-off. El triomf contra la UE Vilassar Mar gràcies als gols d’Andreu Guiu i Artur Godia va significar la novena victòria consecutiva com a local per a un equip que ha aprofitat l’ensopegada del FC Vilafranca per arribar a les 46 unitats i assaltar la tercera posició, la màxima a la que pot aspirar ja que tant l’Olot (1er amb 58 pts.) com el Peralada (2n amb 54 pts.) estant a un altre nivell.

 Foto: laliga.es

Comentaris

avatar