Juan Merino celebrant el segon gol de Tejera davant el Numancia. | Foto: laliga.es

Amb la victòria d’aquest passat dissabte al Nou Estadi davant el Numancia, el Nàstic deixa de ser cuer a la classificació de Segona A, posició que ocupava des de la jornada 5 de lliga, precisament quan va perdre amb el Numancia en el partit de la primera volta que va acabar amb derrota per la mínima dels de Vicente Moreno.

Només a la jornada 16 els granes van aconseguir escapar de la darrera posició amb la victòria davant el Cádiz, que només els va servir per escalar una posició. Una setmana més tard però, els tarragonins van caure al Carlos Tartiere davant l’Oviedo (1-0) i van retornar al fanalet vermell de la taula.

Ara, el Nàstic és 20è i veu com la distància amb la permanència s’ha reduït a només dos punts.

Comentaris

avatar