Dos treballadors de l'empresa de seguretat BarnaPorters. | Foto: BarnaPorters

Un cop més, en el partit d’aquest passat dissabte al Nou Estadi davant l’Alcorcón, es van tornar a produïr queixes per part dels aficionats i socis del club a causa dels abusius controls als accessos del Nou Estadi i de la prohibició d’introduïr paraigues al camp, malgrat que el dia amenaçava pluja.

A més, la penya Orgull Grana es va declarar en vaga d’animació ja que no se’ls va permetre l’entrada d’un megàfon. A banda, a un dels membres d’aquesta penya se li va entregar una denúncia per part dels Mossos d’Esquadra vinculada amb els incidents del passat derbi entre el Reus i el Nàstic a la capital del Baix Camp.

Els aficionats, visiblement molestos pel tracte rebut, van fer arribar les seves queixes al club i a través de les xarxes socials.

Ja el dilluns, el màxim mandatari grana Josep Maria Andreu va afirmar que el partit d’aquest dissabte serà una prova de foc per l’empresa BarnaPorters, encarregada de la seguretat en dies de partit al Nou Estadi.

En cas de rebre més queixes de socis i aficionats, “aquesta empresa no treballarà més pel Nàstic”, afirmava el president.

Comentaris

avatar