Horaris de la J29 de la Liga123.

La parròquia grana ja té una cita més per apuntar a la seva agenda, doncs aquest dimarts s’han fet públics els horaris de la 29ª jornada del campionat de lliga en la que el Nàstic haurà de desplaçar-se fins a la capital d’Andalusia per enfrontar-se al Sevilla Atlético el diumenge 12 de març a les 16h al Ramón Sánchez Pizjuán.
El partit serà retransmès pel canal oficial de LaLiga123tv i pels diferents mitjans locals com Tarragona Ràdio i Ràdio Ciutat de Tarragona.

No serà la primera vegada que els grana visitaran l’estadi del Sevilla FC ni tampoc serà la primera vegada que s’enfrontin al seu filial en aquest escenari, doncs el primer dels dos únics duels entre ambdós equips es va disputar al Pizjuán, mentre que el segon es va jugar al Viejo Nervión, ubicat a la Ciutat Esportiva José Ramón Cisneros Palacios.

En la primera ocasió, el segon equip hispalense  es va imposar per dos gols a cero amb les dianes de Pablo Sánchez i Juanjo Expósito, mentre que en el segon convit van ser els tarragonins els que es van imposar per 1-3 amb la dobleta de Pape Diop i el gol de Víctor Casadesús. El gol de l’honor dels locals el va marcar Enrique Javier.

En la resta de la jornada, cal destacar el duel vibrant que viuran al José Zorilla entre el Real Valladolid i el líder de la categoria, el Levante. No tindrà menys impacte el derbi català entre el Reus Deportiu i el Girona, i el matx que tancarà el cap de setmana, el Getafe-Tenerife.

Foto: laliga.es