El Juvenil A cau al camp del Cornellà. | Foto: Andrés Ayala.

En aquest espai repassem els resultats del cap de setmana dels principals representants de la pedrera del Nàstic, que en els darrers temps estan realitzant un treball excepcional en les diferents categories. Tots ells, juntament amb els altres equips que formen el futbol base del club, són el futur de l’entitat i per això els hi volem donar la cobertura que mereixen.

La Pobla empata davant el Vilafranca d’Ivan Moreno

El filial del Nàstic rebia la visita del Vilafranca del Penedès, que de la mà de l’ex tècnic pobletà Ivan Moreno està quallant una gran temporada i es troba a la tercera posició amb un avantatge de +6 sobre el cinquè classificat. Més diferència hi ha entre els vilafranquins i una Pobla de Mafumet que no obstant ha sigut capaç de sumar un empat després de neutralitzar l’avantatge inicial dels visitants, que s’havien avançat per mitjà d’Aday Benítez, gràcies a l’encert de Rodrigo Pascual i a l’inestimable ajuda d’un defensor. Amb aquest punt, els de Martín Posse continuen a 8 unitats de les places de play-off després de que l’Ascó també hagi empatat tot i que si ho mirem pel cantó positiu encadenen ja vuit jornades sense conèixer la derrota.

Els dos Juvenils no rematen la feina i ho acaben pagant

El Juvenil A visitava una plaça tant complicada com és la del tercer classificat, la UE Cornellà, que com a local únicament ha cedit dues derrotes en tot el curs. No obstant això, els de Manel Cazorla han sigut capaços d’avançar-se en el marcador amb el gol de Verdejo (23’) i fins i tot han gaudit d’un bon grapat d’ocasions per encarrilar el partit tant en els minuts restants de la primera part com en els compassos inicials de la segona. El fet de no encertar a l’hora de veure porteria va permetre al conjunt local capgirar el resultat en qüestió de dos minuts, primer amb la diana de Kike Moreno (67’) i després amb la de Álvaro (69’), que al 73’ va repetir per establir el 3-1 definitiu des dels onze metres.

Per la seva part, el Juvenil B no va poder passar de l’empat davant un Europa que es troba situat quatre posicions per sota tot i posar-se per davant amb la matinera diana de l’artiller Guillem Martínez (7 gols). Els de Daniel Vidal no van poder incrementar el seu avantatge i ja a la segona part, quan restaven 20 minuts per arribar als 90 reglamentaris, els visitants van igualar el matx amb el gol de José Miguel Martín. L’expulsió per doble amonestació de Daniel Martínez va provocar que els grana gaudissin d’una superioritat numèrica que finalment no van poder aprofitar per marcar el gol de la victòria.

El Cadet A i l’Infantil A sumen un punt

Els cadets, que rebien la visita d’un Girona instaurat a la cinquena posició, van desaprofitar un avantatge clar i contundent quan el marcador reflectia un 3-0 als 39 minuts de la primera part. Els gols de Malcom Bosoka, Iñaki Moreno i Ramon Bayona semblaven deixar encarrilat la victòria del conjunt dirigit per Bruno Uria, però res més lluny de la realitat. La diana de Zakaria El Idrissi abans d’arribar al temps de descans va permetre a l’equip gironí poder afrontar la segona part amb l’il·lusió de poder remuntar el partit, més encara quan el dorsal ‘9’ va repetir tot just arrancar els segons 45 minuts. Això va suposar un cop duríssim per als nostres, que van veure com Ignasi Gómez marcava el 3-3 final quan es va complir l’hora de partit evitant així que poguessin escalar fins a la 8è esgraó de la classificació.

D’altra banda, l’Infantil A va esgarrapar un punt del camp del CE Hospitalet i amb aquest ja suma tres empats consecutius al Grup 1 de la Divisió d’Honor. Els riberencs, cinquens a la taula classificatòria, es van avançar ben aviat per mitjà d’Arnau Martínez (4’) i no va ser fins a l’inici de la segona part quan l’equip dirigit per Francisco Pastor va restaurar les taules al marcador amb el cinquè gol de la temporada del pitxitxi Marcos Fernández. El fet de sumar una unitat provoca que els infantils descendeixin una posició tot i tenir els mateixos punts (27) que l’Escola Futbol Mataró (7è), al que s’enfronta el proper cap de setmana, i el Gimnàstic Manresa (9è).

Pol Esteve brilla amb el Benjamí A

El màxim representant de la categoria Benjamí va golejar a la UE Tancat en la seva visita a la capital del Baix Penedès en un partit que es va definir per un resultat de cero gols a sis, cinc dels quals els va marcar el mateix jugador: Pol Esteve Pérez. El dorsal ‘7’ dels grana és el segon màxim golejador de l’equip amb 13 dianes per darrera de l’altre golejador de l’encontre Eneko Cerrato (14 gols). La victòria permet als de Jordi Martín consolidar-se a la tercera posició amb 35 punts i seguir de ben a prop al Cambrils Unió, que és segon amb una unitat més.

 

Foto: Ayala Fotografia