Igor Angulo celebrant un dels seus gols amb el Górnik Zabrze.

En aquest apartat repassarem les actuacions més destacades del cap de setmana dels jugadors que algun dia van defensar la samarreta del Club Gimnàstic i que ara es troben militant en un altre club. Els fitxatges, els comiats i les notícies més importants relacionades amb tots ells també tindran cabuda en aquest espai.

Igor Angulo continua en bona forma

Els més veterans recordaran a aquest davanter basc, que va completar al Nàstic el segon tram de la temporada 2004/05 cedit per l’Athletic Club de Bilbao. Abans d’arribar a Tarragona, on va marcar un gol i va repartir dues assistències, va jugar alguns partits amb el primer equip bilbaí a la Primera Divisió i a la Copa de la UEFA a més a més de ser un fix a les convocatòries de la selecció espanyola sub21. Onze anys després, l’atacant de 33 primaveres segueix en actiu i oferint un molt bon rendiment al Górnik Zabrze de la segona categoria polonesa. Sense anar més lluny, aquest cap de setmana va marcar el seu vuitè gol del curs en la victòria contra el Stal Mielec i cal destacar que és el millor artiller d’un equip que es troba a 8 punts de les places d’ascens.

Kiko Ramírez venç en el duel contra Miguel Palanca

Continuem a Polònia. A la màxima categoria es disputava un partit força especial entre l’històric Wisla de Cracovia que dirigeix l’ex tècnic grana Kiko Ramírez i el Korona Kielce en el que militen el també tarragoní Miguel Palanca i un altre ex jugador del club com és Dani Abalo. El partit es va resoldre amb un 2-0 a favor del tretze vegades campió de lliga gràcies als gols de Patryk Malecki i Pawel Brozek, que en el seu moment va passar per les files del Recreativo de Huelva (2012/13). Amb la victòria, l’equip de Ramírez es situa com a setè classificat i ara mateix estaria en condicions de disputar els play-off pel títol que disputen els vuit primers classificats, objectiu del que el Korona està molt a prop. El conjunt de Palanca, desè a la taula classificatòria, es queda amb els mateixos punts (26) que el Pogon Szczecin (8è) i el Arka Gdynia (9è).

Alberto Varo debuta amb el Barça B

Excel·lents notícies les que ens arriben des de la Ciutat Condal, més concretament des del Mini Estadi. El FC Barcelona B disputava el partit corresponent a la 25ª jornada del campionat de lliga al GIII de la Segona Divisió B contra el filial del RCD Mallorca i ho feia amb Alberto Varo com a titular sota pals. El porter tarragoní per fi va poder debutar amb el segon equip blaugrana després de deixar enrere tot un calvari de lesions: primer la ruptura del menisc intern del genoll dret que va patir a la pretemporada i posteriorment un esquinç  al turmell esquerra. El seu estrena va venir acompanyar d’una victòria (2-1) i ara la seva continuïtat com a titular depèn única i exclusivament de l’entrenador Gerard López.

El guardià del Carlos Belmonte

Un dels grans artífex de que l’Albacete Balompié sigui el líder destacat del GII de la Segona Divisió B amb un total de 7 punts d’avantatge respecte al segon classificat és l’ex grana Tomeu Nadal, que està quallant una espectacular temporada amb l’equip manxec. El porter balear ha jugat al complet els vint-i-cinc partits de lliga que s’han disputat i en setze d’ells ha aconseguit deixar la porteria a cero. De fet, únicament ha encaixat 13 gols i això provoca que el conjunt dirigit per José Manuel Aira sigui l’equip que menys gols ha encaixat en les tres categories principals del futbol estatal. Celebrem que Tomeu hagi pogut trobar per fi un lloc on demostrar la seva valia.

Marc Martínez estrena capitania amb el Llagostera

Pot ser que ningú esperés llegir el nom de la UE Llagostera en aquesta secció, però un dels nostres ex jugadors està militant allà i no podem evitar alegrar-nos si és protagonista d’un fet important. Marc Martínez, al que les lesions no el van deixar triomfar a Tarragona, va exercir aquest diumenge com a capità del conjunt gironí en el partit que l’enfrontava al segon classificat, el CD Alcoyano. El migcampista però, es va quedar amb un sabor agredolç després de que el conjunt valencià s’endugués els 3 punts del Nou Estadi de Palamós. La derrota deixa al quadre d’Oriol Alsina a 1 punt del play-out i a 2 de la zona de descens a Tercera Divisió.

Foto: gornikzabrze.pl