El Juvenil B s'imposa a la UE Figueres.

En aquest espai repassem els resultats del cap de setmana dels principals representants de la pedrera del Nàstic, que en els darrers temps estan realitzant un treball excepcional en les diferents categories. Tots ells, juntament amb els altres equips que formen el futbol base del club, són el futur de l’entitat i per això els hi volem donar la cobertura que mereixen.

La Pobla suma un valuós empat a Peralada

El filial del Nàstic tenia un repte d’alçada en la seva visita al Municipal del Peralada, el fortí del segon classificat del GV de la Tercera Catalana d’on només s’havien escapat 6 punts dels 36 que s’havien disputat en aquest escenari. No obstant això, ambdós equips arribaven en un moment de forma ben diferent i això li atorgava una gran oportunitat a l’equip dirigit per Martín Posse, que finalment solament ha pogut extreure un empat sense gols que li permet continuar invicte en la segona volta i augmentar a sis la xifra de partits sense conèixer la derrota. Amb aquest empat, els pobletans es consoliden a la setena posició però veuen com la diferència respecte als play-off augmenta fins als 8 punts després de la victòria de l’Ascó.

Cara i creu pels dos Juvenils

El Juvenil A va caure a casa contra el Santo Domingo Juventud, penúltim classificat del GIII de la Divisió d’Honor Juvenil, en un duel que es va resoldre per la mínima amb el gol en pròpia porteria de Nil Ayats. Amb aquesta derrota, els de Manuel Cazorla, que properament rebran al Cornellà (3è) i a la Damm (5è), allarguen el seu mal moment amb la setena derrota en els últims vuit partits. El resultat que resta va ser l’empat sense gols contra el Girona.

Per la seva part, el Juvenil B sí va ser capaç d’assolir el triomf i ho va fer com a visitant, al camp del Figueres, i amb remuntada inclosa. Els de Daniel Vidal van tenir que aixecar el tant inicial de Josep María Chavarria –de penal- i ho van fer amb una diana a la primera part, la de Guillem Martínez, i dos més a la segona, la de Guillem Recasens i la de Jordi Verdejo. Amb aquesta victòria, els grana es refan de la derrota patida el passat cap de setmana contra el Girona escalant així fins a la desena posició.

El Cadet A cau contra la Damm i l’Infantil A empata contra el líder

Els nois de Bruno Uria no tenien el desplaçament més senzill de la temporada –si és que hi ha algun que sigui assequible, clar-, doncs visitaven el camp d’una Damm que ocupa la tercera posició de l’altre lliga, una lliga en la que no participen ni l’Espanyol ni el FC Barcelona perquè ells mateixos tenen la seva competició particular on mesuren les seves forces per assolir el títol de lliga. Amb tot, els nostres no han pogut aprofitar l’avantatge inicial que els hi ha donat Marc Esteban després de marcar-se en pròpia porteria, ja que a la segona part els locals han capgirat el marcador amb els gols de Adrián Cova (61’) i Martí Torroda (71’). La derrota però, no els fa abandonar la novena posició.

En quant al principal representant de la categoria Infantil, els nostres han quallat un gran partit que els ha permès sumar un punt contra el líder destacat del grup, el RCD Espanyol. El partit, que s’ha disputat al Mpal. de San Salvador, ha acabat amb un empat a cero que reafirma el bon moment pel que travessen els nois d’Antonio Nicolás, doncs no en va el conjunt blanc-i-blau és el tercer equip que més gols ha marcat amb un total de 45. Aquest empat permet a l’Infantil A encadenar el seu vuitè partit sense tastar la derrota, la qual cosa li ha donat llicencia per poder lluitar per la quarta posició que ara mateix ocupa el CE Hospitalet amb un +5 sobre ells.

 

Foto: gimnasticdetarragona.cat