Horaris de la 28ª jornada de la Liga123.

Nova setmana, nova cita que afegir a les nostres agendes. El Nàstic ja coneix l’horari del partit que l’enfrontarà al Córdoba CF, un partit que es disputarà el proper diumenge 5 de març a partir de les 18h al Nou Estadi de Tarragona i que, una vegada més, serà retransmès pel canal de LaLiga123tv i pels diferents mitjans de comunicació locals com Tarragona Ràdio i Ràdio Ciutat de Tarragona.

Els de Juan Merino rebran a un rival acostumat a saquejar les arques del Nou Estadi, doncs en les seves deu últimes visites s’ha imposat en tres ocasions i en les altres set restants s’ha endut un punt. De fet, per trobar la primera i també darrera victòria dels grana ens hem de remuntar a la temporada 1973/74, quan els homes dirigits per Vicente Dauder Guardiola van assolir el triomf per un resultat de 2-1 gràcies a les dues dianes que va marcar Juan Antonio Lloret, autor de 13 gols al final d’aquella campanya.

Si parlem d’un Nàstic-Córdoba, però, el primer que ens ve a la ment és el partidàs que ens van brindar tots dos equips la passada temporada, on es van marcar un total de 8 gols per concloure la cita amb un 4-4 memorable. Els golejadors locals van ser Aníbal Zurdo, Cristian Lobato, Miguel Palanca i Achille Emana, mentre que el conjunt andalús es va valer d’una diana de Fidel Chaves i el fabulós hattrick de Florin Andone, avui a la Primera Divisió militant a les files del Deportivo de la Coruña.

En la resta del cap de setmana, destaquen per sobre la resta el Real Oviedo-Cádiz (GOL) i el Girona-Getafe, que ha estat escollit per Movistar Plus com el partidazo de la jornada. D’altra banda, també es disputarà un interessantíssim duel per la zona baixa com és l’UCAM MurciaRCD Mallorca del qual el Nàstic ja coneixerà el resultat abans d’afrontar la seva cita contra el Córdoba.

Foto: laliga.es