La penya Orgull Grana en un partit al Nou Estadi. | Foto: Tarragona21.com

Després de la derrota a València davant el Levante, el Nàstic s’aferra al factor Nou Estadi per intentar apurar les seves darreres opcions a la salvació.

Els dos propers partits dels granes seran a Tarragona, davant l’Alcorcón i el Numancia respectivament. A 5 punts de la salvació, els homes de Juan Merino tenen pràcticament l’obligació de sumar 6 punts en els propers dos partits per no veure com la línia de la permanència s’allunya cada cop més.

Promocions per omplir el Nou Estadi

El club, conscient de l’importància que els aficionats donin suport a l’equip en els propers dos partits, ha fet oficial una triple promoció tant per socis com per no socis.

Pel que fa als abonats, aquests podran retirar 4 entrades de la seva zona al preu de 5€ per cadascun dels dos partits.

Els aficionats que no siguin abonats tenen a la seva disposició un 2×1 per veure els dos enfrontaments; per la compra d’una entrada pel partit d’aquest dissabte davant l’Alcorcón se’n regalarà una altra de la mateixa zona pel matx de la setmana vinent contra el Numancia.

Les entrades es podran retirar a les oficines del club i també a la Nàstic Hummel Store.

A més, tant si s’és soci com si no, per una compra superior a 10€ a la botiga oficial del club també es regalarà una entrada de Gol o Preferent pel partit de dissabte.