No hi va haver sorpresa al Ciutat de València. Malgrat el bon paper del quadre grana, el Levante va acabar imposant-se al Nàstic per 2-1 i els homes de Juan Merino seguiran en la última posició de la taula classificatòria una setmana més.

Malgrat el fort vent que bufava a València, la primera meitat no va deixar ocasions clares per cap dels dos equips. Això sí, costava saber qui era el líder i qui era el cuer, ja que el conjunt tarragoní es va mostrar molt sòlid en línies defensives i va tenir el control del partit durant molts minuts, en part gràcies a la bona feina d’Achille Emana i Sergio Tejera al mig del camp.

A la represa, el Levante va sortir més decidit en busca dels tres punts però la primera ocasió va ser pel Nàstic mitjançant Emana, que dins de l’àrea blaugrana va recollir una centrada per finalitzar-la en un xut al que li va faltar potència.

Malgrat tot, va ser el Levante qui es va avançar al minut 59 gràcies a un gol de Roger, després d’una centrada per la banda esquerra.

Vuit minuts després (67), Morales minvava les opcions dels granes amb un xut creuat en el que Reina no va poder fer més. 2-0 i les possibilitats del Nàstic s’esfumaven.

Tot-hi això, Delgado va posar emoció al partit només tres minuts després retallant les distàncies pel Nàstic. El mateix Delgado va estar apunt d’aconseguir l’empat en els darrers minuts amb un xut llunyà que finalment no va veure porteria.

D’aquesta manera, el Nàstic segueix cuer, ara a 5 punts de la salvació marcada pel Córdoba.

Els dos propers partits al Nou Estadi contra Alcorcón i Numancia marcaran de manera clara el futur inmediat del conjunt de Juan Merino.

Foto: laliga.es