Isaac Carcelén en un partit amb el Real Zaragoza. | Foto: Real Zaragoza

L’últim dia del mercat d’hivern es presentava com un dia tranquil a les oficines de Can Nàstic, més encara quan el director general de l’entitat Lluís Fàbregas va confirmar als micròfons de Tarragona Ràdio que no hi hauria un cinquè fitxatge després de les arribades de Bruno Perone, Achille Emana, Luismi Sánchez i Manu Barreiro. El cert però, és que el club estava treballant en la possibilitat de tancar un nou reforç per complir amb les demandes de l’entrenador Juan Merino, que en les darreres rodes de premsa ja s’havia encarregat de demanar un lateral dret que pogués competir amb Gerard Valentín. L’escollit era Isaac Carcelén (Real Zaragoza), que tot i tenir el vent en contra finalment va decidir quedar-se a La Romareda.

L’acord era total

Com ja hem explicat, mentre Lluís Fàbregas assegurava que la plantilla estava totalment tancada, el Nàstic i el Real Zaragoza estaven negociant la cessió del jove futbolista aragonès.

Ambdós clubs van arribar a un acord perquè el futbolista pogués complir el que resta de temporada a Tarragona i tot indicava que els desitjos de Juan Merino s’havien pogut complir, tal i com així es van encarregar de confirmar-ho alguns dels mitjans locals que segueixen de ben a prop l’actualitat del club.

De fet, fins i tot el portal web de transfermarkt.es dóna per completada l’operació com bé podeu comprovar en la imatge que hi ha sota aquest text.

Finalment, però, Isaac Carcelén va renunciar a sortir cedit, apostant així per la seva continuïtat a La Romareda, on les coses se li complicaran a partir d’ara ja que no només tindrà a Fran Rodríguez com a màxim rival per la titularitat després del fitxatge de Rolf Feltscher (Getafe CF).

El jugador pretès pel Nàstic venia sent titular en els darrers partits –excepte en l’últim contra el Lugo-, però ni ell ni l’ex-madridista estaven rendint al nivell esperat i és per això que el director esportiu Narcís Julià es va embarcar en la recerca d’un nou lateral, provocant així que un dels dos carrilers que ja hi havia al planter hagués de fer les maletes per poder gaudir de minuts.

La història ja sabem com ha acabat, amb Isaac Carcelén a Zaragoza i amb Juan Merino sense el lateral dret que demanava per no haver d’afrontar tota la segona volta amb un únic lateral pur com Gerard Valentín, que amb el seu historial de lesions és evident que no està en disposició de jugar el total dels 19 partits que resten de competició.

Daisuke Suzuki serà el seu principal relleu, ja sigui amb la defensa de quatre o amb el 3-5-2, que provocaria un efecte dominó i l’entrada a l’onze d’un altre defensa central com poden ser Xavi Molina o Mohammed Djetei quan torni de la Copa Àfrica.