COMPARTIR
Tamirlan Dzhamalutdinov en el seu primer entrenament amb el Nàstic.

Tamirlan Dzhamalutdinov no serà nou jugador del Nàstic. El club ha informat a través d’un comunicat que no fitxarà finalment al jugador després que aquest hagi estat a prova durant tres setmanes sota les ordres del tècnic Juan Merino.

El jove talent rus no ha estat capaç de convèncer al cos tècnic i, per tant, haurà de continuar provant fortuna en altres indrets lluny de Tarragona.

Un element necessari

Mai sabrem si Tamirlan hagués pogut estar a l’alçada del Nàstic i de la Segona Divisió del futbol estatal. Els highlights que es passegen per la xarxa defensant els colors de l’Anzhi eren bastant prometedors, tot i que ja vam escriure un text referent als perills de basar-se única i exclusivament en els vídeos que podem trobar a YouTube.

La qualitat de la majoria dels futbolistes professionals és indubtable, però quan surten del seu país d’origen no solament compten els seus atributs tècnics, sinó que també influeixen altres factors que tenen a veure amb el període d’adaptació al nou hàbitat.
És per això, però, que ens hem quedat amb les ganes de comprovar in situ les seves possibilitats, entre d’altres coses perquè un futbolista del seu perfil és exactament el que manca al centre del camp grana. El partit contra la SD Huesca així ho va evidenciar.

No serà ni la primera ni l’última vegada que l’equip de Juan Merino es trobi un rival que ve a tancar-se al Nou Estadi, ja sigui amb un empat o un avantatge mínim al marcador. El cas és que diumenge vam comprovar com no hi va haver cap jugador que fos capaç de desmuntar la teranyina defensiva del quadre aragonès, la qual cosa va comportar que l’ocasió més clara del matx fos un llançament de falta de Juan Muñiz.

Ni l’asturià, ni MA Cordero, ni Juan Delgado, ni Achille Emana van ser capaços de trencar les línies del rival a través d’una passada o d’una conducció, que precisament és una de les millors virtuts de Tamirlan Dzhamalutdinov.

A partir d’ara haurem de seguir de ben a prop a aquest futbolista per saber que hem perdut o hem deixat de guanyar després de la seva partida.

Foto: gimnasticdetarragona.cat