El club vol que l’equip no estigui sol al camp del líder

El club organitzarà desplaçament al Ciutat de València

El club ha organitzat un desplaçament per al proper partit que el Club Gimnàstic afrontarà lluny de Tarragona, i que en aquesta ocasió el portarà al País Valencià per visitar el camp del Levante el proper diumenge 5 de febrer a les 18h.

La proposta de l’entitat es tracta d’un pack exclusiu per als socis que inclou el viatge i l’entrada per un preu de 25€. L’autocar sortirà a les 09:45h des de la Plaça Imperial Tarraco i efectuarà l’habitual parada al Nou Estadi, des d’on l’expedició sortirà a les 10h rumb a terres valencianes. La tornada es durà a terme un cop acabi el matx del Ciutat de València.

Els aficionats que vulguin inscriure’s al desplaçament hauran de passar per les oficines del Nàstic abans del 2 de febrer en un doble horari, de 9h a 13:30h i de 16h a 19h.

Tots aquells que ho desitgin també es podran apuntar aquest mateix dissabte, abans del partit que l’equip ha d’afrontar contra la SD Huesca.

Foto:  levanteud.com