COMPARTIR
Horaris de la J26 de la Liga123.

En aquest inici de la segona volta el Club Gimnàstic tindrà l’oportunitat de jugar dos partits seguits al Nou Estadi per intentar revertir la seva situació classificatòria, tot i que necessitarà treure bons resultats en les jornades anteriors als duels davant l’AD Alcorcón i el CD Numancia, que visitarà el coliseu grana el proper dissabte 18 de febrer a partir de les 18h.
El partit serà retransmès, una vegada més, pel canal oficial de LaLiga123tv.

L’equip dirigit per Juan Merino esperarà repetir els dos últims resultats que ha obtingut darrerament com a local davant el conjunt sorià. La temporada passada es va imposar per la mínima gràcies a un gol d’Achille Emana, en el que curiosament també va ser un dels dos duels que va tenir que disputar a casa consecutivament abans d’aquella batalla memorable contra el Córdoba (4-4).

Enguany, ambdos equips també s’han trobat a la Copa del Rei en el partit corresponent a la segona ronda del torneig. Després de que cap dels dos contingents aconseguís trencar el 0-0 en els 90 minuts reglamentaris, el matx va necessitar d’una pròrroga on José Carlos va marcar la diferència portant al Nàstic a la següent eliminatòria. Si ens fixem únicament en la competició domèstica, els darrers precedents són favorables als grana amb tres victòries, dos empats i dues derrotes.

En la resta de la jornada, cal destacar el partit inaugural entre el Lugo i l’Elche i dos dels partits que es jugaran dissabte, el Levante-Córdoba i el Girona-Mallorca. En la sessió dominical, el duel entre dos dels nouvinguts com són el Cádiz i el Reus Deportiu i el xoc de la part baixa entre el Rayo Vallecano i el Mirandés precediran al partidazo de Movista+: Real Oviedo-Getafe.

Foto: laliga.es