COMPARTIR
Tamirlan Dzhamalutdinov controlant la pilota en un entrenament amb l'Anzhi.

El Club Gimnàstic i Emilio Viqueira continuen traspassant fronteres en busca de joves promeses que puguin incorporar-se a l’equip i en aquesta ocasió han anat a parar Rússia, més concretament a Majachkalá, per posar els seus ulls en un futbolista del país com és Tamirlan Dzhamulatdinov (28 de juliol del 1996, Moscou), que estarà a prova sota les ordres de Juan Merino fins que la direcció esportiva i la secretaria tècnica ho considerin oportú.

El jugador es troba sense equip després d’abandonar l’Anzhi Majachkalá, el mateix que en el seu dia tenia l’ambició de fer quelcom important en el panorama europeu ajuntant en un mateix planter a Lassana Diarra, Willian, Yuriy Zhirkov, Lacina Traoré o Samuel Eto’o. La seva demarcació és la de migcampista, tot i que també pot actuar de mig centre defensiu, i la seva cama natural és la dreta.

El perfil que més s’ajustaria a les característiques de Dzhamalutdinov és el d’un migcampista ofensiu amb molta arribada a la porteria contrària. En aquest sentit, ens recorda a Giorgi Aburjania, ja que té la mateixa facilitat per arrancar, driblar i superar contraris fins arribar a una posició franca per executar el remat.

És d’aquells jugadors que agafen la motxilla i s’aventuren a l’arc contrari sense saber que li depararà el recorregut, d’aquí el titular d’aquest text.
Val a dir que en cas de fitxar, l’exigència i la duresa de la Segona Divisió espanyola no li resultarà tant còmode per desenvolupar el seu futbol, si bé té condicions suficients com per fer quelcom important.

El georgià ho va aconseguir, veurem si ell és capaç de primer convèncer a  Juan Merino i després convèncer a la parròquia nastiquera.