COMPARTIR
Horaris de la 25ª jornada de la Liga123.

La Lliga de Futbol Professional ha fet oficial els horaris de la vinticinquena jornada de la Liga123, la quarta de la segona volta del campionat, en la que el Nàstic rebrà a l’AD Alcorcón el dissabte 11 de febrer a les 18h al Nou Estadi de Tarragona, en un partit que serà retransmès pel canal de LaLiga123tv.

La darrera visita del conjunt madrileny al coliseu grana va significar la primera derrota com a local de l’equip dirigit per Vicente Moreno la passada temporada, la primera de les tres que va patir entre la fase regular i els play-off.

En aquell duel, els terrissaires es van adjudicar la victòria per 0-2 amb els gols d’Óscar Plano i David Rodríguez, ambdós a la segona part.
En els altres dos partits que ambdós contingents han protagonitzat a l’estadi tarragoní, el primer (2010/11) va finalitzar amb una victòria local gràcies als gols de Berry Powel i Eloy Gila, mentre que el segon es va definir amb un triomf visitant amb les dianes de Quini i Oriol Riera.

En la resta de la jornada, l’altre partit que es disputarà a la mateixa hora que el del Nou Estadi serà entre el Real Zaragoza i el Levante.
Dues hores més tard, el Getafe i el Cádiz protagonitzaran un dels millors duels del cap de setmana sense desmerèixer el Mallorca-Rayo Vallecano, que es jugarà l’endemà a Son Moix i que servirà per tancar la vinticinquena data del campionat.

Foto: laliga.es