COMPARTIR
La Condomina, ha passat al color blau per lluir els colors de l'UCAM Murcia.

El Nàstic jugarà una autèntica final el proper dissabte 14 de gener a les 18h davant un rival directe per la permanència com és l’UCAM Murcia, que juga els seus partits com a local al mític i veterà estadi de La Condomina.

El club ha organitzat un desplaçament amb autobús per tal que els jugadors no estiguin sols en aquest últim partit de la primera volta.

El viatge engegarà des de la Plaça Imperial Tarraco (08:45h), passarà pel Nou Estadi (09h) i des d’aquí es posarà rumb a la Regió de Múrcia. Com ja és habitual, la tornada s’efectuarà un cop finalitzi el partit i, per tant, es calcula que l’expedició arribi a Tarragona cap a les 02h de la matinada del diumenge.

Els aficionats que es vulguin apuntar al viatge s’hauran d’inscriure a les oficines del Nàstic i tenen de temps fins al proper dijous en doble horari, des de les 09h fins a les 13:30h i des de les 16h fins les 19h.

El preu del pack, que inclou el desplaçament i l’entrada és de 30€.

Foto: cadenaser.com