COMPARTIR
Elvir Maloku en el partit de Copa davant el Numancia.

La direcció esportiva del Club Gimnàstic continua treballant a marxes forçades per enllestir el planter que assumirà el repte de la permanència sota les ordres de Juan Merino, que diumenge s’estrenarà com a nou entrenador de l’equip en el duel que es disputarà a partir de les 16.00h. al Nou Estadi davant el CD Tenerife.

Després de rebre la documentació necessària perquè Achille Emana i Bruno Perone puguin ser partíceps d’aquest primer partit de l’any, el següent moviment que ha efectuat la secretaria tècnica encapçalada per Emilio Viqueira ha estat la sortida en forma de cessió d’Elvir Maloku, que jugarà el que resta de temporada a les files de l’AEK Larnaca de la lliga xipriota.

L’extrem croat abandonarà així la disciplina del conjunt tarragoní després de tenir una participació testimonial en els quatre mesos que portem de competició.
La mala dinàmica de l’equip i l’exigència d’aconseguir bons resultats per sortir del pou han estat dos factors claus perquè no comptés amb la confiança de Vicente Moreno.

De fet, en lliga només ha jugat 70 minuts i ha sigut a la Copa del Rei on ha tingut un major protagonisme, disputant tres dels quatre partits que ha jugat el Nàstic en aquesta competició.

L’arribada de Juan Merino li atorgava una nova oportunitat per tenir més incidència dins del planter, però al nou entrenador només li han calgut dues setmanes per determinar que el millor per ell és que tingui minuts lluny d’un equip que no es pot permetre el luxe de realitzar cap experiment si vol mantenir la categoria.

El fet de que Maloku surti cedit és tot un indicatiu de que dins el club es confia en la seva projecció basant-se en que solament té 20 anys i tota una carrera professional per endavant.

Tot i que no ha tingut masses ocasions per demostrar res important, el cert és que les vegades que s’ha vestit de curt no ha deixat males sensacions, sinó tot el contrari.

Lluny de ser un extrem que desbordi per naturalesa, ha deixat entreveure que és un futbolista que juga molt bé al primer toc, que és capaç d’associar-se amb els seus companys i que ho lluita absolutament tot.

La pèssima situació ha jugat en contra de la seva adaptació i ara ha de fer les maletes rumb al futbol xipriota per defensar els colors d’un AEK Larnaca dirigit per l’ex entrenador del Lleida Esportiu Imanol Idiákez.

Foto: gimnasticdetarragona.cat