COMPARTIR

S‘esperava una roda de premsa carregada d’emocions i així ha acabat sent.
Vicente Moreno s’ha despedit avui de tota la parròquia grana a la sala de premsa del Nou Estadi, on no hi han faltat membres de la directiva, cos tècnic i jugadors del primer equip.

Primer ha estat el torn de Josep Maria Andreu, president del Nàstic, que ha començat amb un “avui és un dia trist”. “Avui entres a la història del Nàstic per la porta gran”, ha prosseguit Andreu referint-se a Moreno.

El màxim mandatari grana també ha remarcat i agraït el treball i compromís del ja ex-tècnic valencià. “Les portes del Nàstic sempre estaran obertes per tu”, ha conclòs.

Ja en el seu torn, Vicente Moreno ha volgut primer aclarir informacions aparegudes als mitjans que el detonant de la seva marxa ha estat la situació esportiva.
“Em sento fort i capaç per tirar endavant la situació del Nàstic a dia d’avui, però aquesta no és la qüestió; hi ha una situació esportiva que és la que és i això no es pot obviar”.

El de Massanassa també ha volgut agraïr a mitjans de comunicació, treballadors del club, afició, cos tècnic i jugadors el tracte que li han brindat i que, segons ell, l’han fet sentir com a casa.

Per últim, i amb Viqueira, Andreu i Moreno amb llàgrimes als ulls, l’ex-entrenador grana ha deixat clar que no té plans de futur ara per ara.

Foto: elperiodico.com