L’andalús va ascendir al primer equip de la mà de Vicente Moreno

Raúl López deixa de ser el preparador físic de l’equip

Els canvis que presentarà el Nàstic en el proper any aniran més enllà de les altes i les baixes que la direcció esportiva està duent a terme per tal de donar-li la volta a la situació classificatòria de l’equip, que tanca el 2016 com el fanalet vermell de la Liga123.

Els continus problemes físics que han afectat a la plantilla des de que s’iniciés la pretemporada, juntament amb la mala dinàmica dels grana, han sigut dos factors determinants perquè el club hagi decidit rescindir el contracte del que fins ara ha sigut el preparador físic de l’equip durant les últimes tres temporades, Raúl López Cano.

La decisió de prescindir dels serveis del preparador andalús no ha estat ben rebuda per part de l’afició, doncs ha format part del cos tècnic des de l’arribada de Vicente Moreno i per tant ha sigut partícep dels èxits que ha tingut el club en els darrers temps.

Molts nastiquers atribueixen la pèssima temporada de l’equip a la mala planificació del planter que es va realitzar a l’estiu i no a la metodologia del preparador que ha mantingut als futbolistes com a braus en les dues últimes temporades, la de l’ascens a la Segona Divisió i la del gairebé ascens a Primera. Què ha pogut canviar en només sis mesos?

El ja ex preparador físic del Nàstic s’ha acomiadat del club i de l’afició aquest matí a través de les xarxes socials rememorant els bons moments que ha passat a Tarragona al costat de tots els jugadors que han anat passant pel vestuari des de que va arribar al club a mitjans de la campanya 2013/14, doncs sempre ha mantingut una gran relació amb tots i cadascun d’ells.

En els propers dies s’espera que l’entitat doni a conèixer el nom de la persona que s’ocuparà a partir d’ara de la preparació física de l’equip.

Foto: gimnasticdetarragona.cat