Serà la primera baixa del mercat d’hivern

El ‘chino’ Saja rescindeix el seu contracte

Missió complida. Sebastián Saja signarà en els propers dies l’acord per rescindir el contracte que l’uneix amb el Nàstic després que Manolo Reina s’hagi recuperat de la greu lesió que va patir en el darrer amistós de la pretemporada contra el FC Barcelona B i que va impulsar a la direcció esportiva del club a buscar un recanvi de garanties que aportés l’experiència i la veterania necessària per ocupar la porteria, tot i la presència d’Stole Dimitrievski i l’aportació del porter del filial José Perales.

El porter argentí posarà així punt i final a la seva curta etapa a Tarragona, una etapa en la que li ha donat temps de demostrar la professionalitat i dedicació que l’ha caracteritzat al llarg de la seva carrera esportiva.

Amb 37 anys, el Chino Saja ha mantingut l’il·lusió de continuar en actiu i, en comptes d’agafar el camí fàcil i retirar-se per la porta gran després del seu comiat amb el Racing d’Avellaneda, ha decidit escriure un últim capítol tornant a Espanya i a la Segona Divisió.

L’ex de l’academia no ho ha tingut fàcil en els quatre mesos que ha vestit la samarreta grana, doncs ha hagut de lluitar amb una situació francament inesperada a causa del pèssim inici de temporada que ha realitzat el Nàstic i que li ha valgut una pluja de crítiques bastant considerable, tot i que en la majoria de partits que ha jugat ha estat declarat el millor jugador de l’equip, sobretot en les primeres jornades en les que el rival arribava amb molt facilitat a la seva porteria. En els onze partits que ha disputat -deu de lliga i un de copa- ha rebut 13 gols i solament ha mantingut la porteria a cero en dues ocasions.

La mala dinàmica de l’equip i la irrupció de Stole Dimitrievski en el partit de Copa del Rei a Vallecas van provocar que Saja, que va jugar de titular les nou primeres dates del campionat, quedués relegat a la banqueta posant així en entredit la seva posició dins del club i més després de la recuperació de Manolo Reina, capità de l’equip i un dels pilars fonamentals del vestuari. La direcció esportiva i Vicente Moreno confien plenament amb el meta malagueny i amb la projecció que pot tenir el porter macedoni, i és per això que Sebastián Saja ha estat l’escollit per abandonar el club com així especulava en una de les clàusules incloses en el contracte que va firmar quan va fitxar pel Nàstic.

El retorn a l’Argentina i el salt a les banquetes està més a prop que mai per a un tipus al que hem d’acomiadar aplaudint la dedicació i l’entrega que ha demostrat defensant els colors del club.

Foto: gimnasticdetarragona.cat