COMPARTIR

El Nàstic ha d’afrontar un últim compromís abans de tancar aquest 2016, que ha passat de ser una meravella a un malson del que costarà despertar en aquest nou any que estem encarant.

Com dèiem, abans de marxar de vacances els grana han de visitar l’estadi de Mendizorroza per afrontar el partit de tornada dels 1/16 de final de la Copa del Rei, la tornada d’una eliminatòria ja definida en el primer convit disputat a Tarragona en el que el Deportivo Alavés va fer valdre el seu ‘status’ d’equip de Primera Divisió imposant-se per un contundent 0-3 i motivat per l’actuació estel·lar de Gaizka Toquero.

Els suplents, l’al·licient

Com ja va succeïr al Nou Estadi, Vicente Moreno apostarà per un onze ben diferent al que ha presentat en els darrers partits del campionat domèstic i donarà alternativa als futbolistes menys habituals que necessiten aprofitar aquets minuts per convèncer al tècnic de que també mereixen jugar els caps de setmana. Elvir Maloku i Stèphane Emana poden estar davant el seu darrer partit amb la samarreta grana abans de sortir cedits tal i com va deixar entreveure el director general Lluís Fàbregas als micròfons del programa Ona Esportiva d’Onda Cero.

La novetat més important però, la podem trobar a la porteria amb la presència d’un Manolo Reina ja recuperat de la greu lesió de peroné que va patir en el darrer partit de la pretemporada i que espera recuperar el lloc que li correspon per tal d’ajudar l’equip a sortir del pou de la classificació de la Liga123.

El resultat del partit d’anada permet que el context de la tornada sigui l’ideal perquè el porter malagueny comenci a recuperar sensacions de cara a l’exigent camí que li espera al Nàstic. L’única baixa per Vicente Moreno és la de Juan Delgado, que complirà el seu primer partit de sanció dels quatre que li ha imposat el Comité de Competició.

Manu Barreiro s’acomiada abans de viatjar a Tarragona

Una de les anècdotes que ens pot deixar aquest Alavés-Nàstic és la darrera participació del davanter Manu Barreiro abans de tancar el seu fitxatge pel que precisament pot ser el seu últim rival defensant els colors del conjunt vitorià. La seva presència en el partit no està ni molt menys assegurada, ja que saltar al terreny de joc pot comportar una lesió que ni el jugador ni el club tarragoní desitja que es produeixi quan solament queden un parell de detalls per estampar la firma del contracte que els unirà a partir del proper mes de gener.

El cert però, és que seria un gran gest per part de Mauricio Pellegrino donar-li l’oportunitat d’acomiadar-se de la que ha sigut la seva afició les dues últimes dos temporades i mitja.

“ | EL RIVAL: Deportivo Alavés «Un equip de Primera» bit.ly/2fu1J1k“.

Pel que fa la resta de l’onze que pot presentar el tècnic argentí, tampoc hi haurà masses canvis respecte al partit d’anada disputat al Nou Estadi. Gaizka Toquero, l’autor de dos dels gols que va marcar l’Alavés a Tarragona, serà novament el líder de l’equip vitorià junt amb el capità Manu García i el poderós central Víctor Laguardia. Altres jugadors com Sergio Llamas, Manuel García –cedit pel Manchester City-, Rubén Sobrino i el mateix Manu Barreiro també tenen opcions de ser de la partida o si més no de participar al llarg del matx.

Foto: gimnasticdetarragona.cat