COMPARTIR
Horaris de la J23 de la Liga123.

El Club Gimnàstic ja coneix la data exacta del darrer partit que disputarà al mes de gener i que l’enfrontarà a la SD Huesca, un dels equips revelació del campionat que es troba immers en la lluita pels play-off d’ascens a la Primera Divisió. El matx davant el conjunt aragonès es disputarà el dissabte 28 del mateix mes a partir de les 18.00h. al Nou Estadi de Tarragona i es podrà veure una vegada més pel canal de LaLiga123tv.

Aquesta serà la tercera temporada consecutiva que l’esquadra blaugrana visitarà el coliseu tarragoní després dels dos últims partits on el Nàstic ha sortit victoriós, més si cap en aquella matinal del 30 de maig del 2015 en la que els homes dirigits per Vicente Moreno es van imposar per 3-1 amb els gols de Lago Junior, David Rocha i Marcos de la Espada en el partit de tornada de l’eliminatòria de campions de la Segona Divisió B. Una campanya després, ambdós contingents es van tornar a veure les cares a la categoria de plata en un duel que van decidir Achille Emana i Jean-Luc Assoubre. Amb aquets dos triomfs, els grana equilibren l’historial de resultats a casa davant l’equip oscense, que anteriorment havia tret molts bons resultats del Nou Estadi amb dues victòries i dos empats.

En la resta del la jornada, cal destacar el partit inaugural de la mateixa que protagonitzaran l’Elche i el Girona i que es disputarà la nit del divendres. Dissabte gaudirem d’un Sevilla Atlético-Tenerife i d’un Real Valladolid-Rayo Vallecano, mentre que per a la sessió dominical destaquen les visites del Getafe al camp del Numancia i la del Cádiz a l’estadi de Son Moix per jugar davant el RCD Mallorca.

Foto: laliga.es