COMPARTIR

Malament pinten les coses a Can Nàstic. Almenys ara per ara.

Després de la desfeta a Girona el dissabte passat, el Nàstic passarà el Nadal a 6 punts de la salvació, en una darrera jornada on rivals directes com Numancia i Mirandés van guanyar els seus respectius partits i van posar terra de per mig a la seva delicada situació.

Els granes tanquen l’any 2016 amb un mal inici, on només han aconseguit 16 punts obtinguts en tres victòries i set empats. Per contra, els de Vicente Moreno han perdut nou partits.

La zona de la salvació la marca ara el Mirandés amb 22 punts, seguit també d’Alcorcón i Rayo Vallecano que tenen la mateixa xifra.
Dins la zona de descens hi trobem l’Almería (21), el Mallorca (19), UCAM Murcia (18 amb un partit menys) i el Nàstic.

Amb la calculadora a la mà, el Nàstic necessitarà fer una segona volta pràcticament de números d’ascens. La salvació virtual a Segona A es situa sempre en aproximadament 50 punts; això vol dir que els tarragonins haurien de guanyar 11 dels 23 partits restants per assegurar-se seguir l’any vinent a la categoria de plata del futbol espanyol.

Foto: laliga.es