Aquest és el semàfor d’aprovats i suspesos del partit al Nou Estadi davant l’Oviedo, corresponent a la jornada 34 de la Lliga Adelante.

Xisco Campos: la tornada a la titularitat del capità grana, juntament amb Xavi Molina, va donar un altre enfoc a una defensa questionada arran dels últims resultats. EL resultat: porteria a zero i poques ocasions de perill per a l’Oviedo, fonamental per seguir sumant punts.

Anibal Zurdo: l’entrada del davanter buscava aprofitar ocasions a base de penjar pilotes a l’àrea. Va protagonitzar un penal dubtós i va tenir algunes oportunitats de gol en la recta final del partit, frustrades totes elles per la bona actuació del porter visitant Miño.

Sergio Tejera: el plantejament del Nàstic, sobretot en els primers moments del partit, va ser pressionar la sortida de la pilota de l’Oviedo per minimitzar les ocasions de d’atac. El barceloní va ajustar-se molt bé a aquest rol, va mostrar-se molt atent en tasques defensives.