COMPARTIR

Aquest és el semàfor d’aprovats i suspesos del partit a l’Alcoraz davant el Huesca, corresponent a la jornada 33 de la Lliga Adelante.

Mossa: el replantejament tàctic a la segona part l’ha fet acabar el partit jugant d’extrem esquerre, banda per la que han arribat les poques ocasions de perill del conjunt grana. Per desgràcia, les seves centrades rarament han trobat rematador. S’ha mostrat incombustible durant els 90 minuts tot i les condicions climàtiques adverses i el canvi de posició.

Vicente Moreno: el plantejament inicial de l’equip s’ha trastocat amb el gol matiner del Huesca que pocs esperàvem. No obstant, amb molts minuts per endavant, l’equip no ha aconseguit crear ocasions de clar perill fins la recta final del partit, ja amb 2-0 en contra. Les substitucions han semblat destinades a buscar el domini de la pilota al mig del camp, però a canvi de perdre pólvora a la davantera. Difícil de comprendre quan vas enrere al marcador.

Pablo Marí: els dubtes en defensa continuen, i avui s’han fet més evidents degut a la falta d’encert ofensiu. La parella Pablo Marí-Iago Bouzón ha de retrobar-se per tal d’afiançar la rereguarda grana.