COMPARTIR
Horaris de la J21 de la Liga123.

El Club Gimnàstic ja coneix l’horari de l’últim partit de la primera volta que el portarà a visitar la regió de Murcia per mesurar les seves forces davant un rival inèdit en el seu historial com és aquest UCAM Murcia de José María Salmerón. El matx es disputarà el dissabte 14 de gener a partir de les 18.00h. al vell estadi de La Condomina i serà retransmès pel canal de LaLiga123tv.

L’última vegada que el Nàstic va visitar la comunicat murciana va ser la temporada 2012/13, la primera després del retorn a la Segona Divisió B. En aquella ocasió, els grana van haver de desplaçar-se fins al municipi de Yecla per enfrontar-se al Yeclano Deportivo a l’estadi de La Constitución en un partit que es va decidir a favor seu gràcies als gols de Javi Martínez i Marcos de la Espada. En la campanya anterior es va produir la visita al que fins fa poc era el primer equip de la regió, el Real Murcia. En aquella ocasió, els tarragonins van empatar a dos en un duel sense res en joc pel descens ja consumat dels de Jorge D’Alessandro.

En la resta de la jornada, cal destacar el derbi castellano-lleonès entre el Mirandés i el Numancia, el Real Oviedo-Elche i el Tenerife-Real Zaragoza que també es disputen dins de la jornada sabatina. Per diumenge quedaran dos duels força interessants a l’Alcoraz i al Coliseum Alfonso Pérez, on el Huesca i el Getafe reben al Levante i al Mallorca.

Foto: laliga.es

Comentaris

avatar