Anàlisi dels millors i els pitjors del partit al Nou Estadi

El semàfor del Nàstic-Córdoba

Aquest és el semàfor d’aprovats i suspesos del partit al Nou Estadi davant el Córdoba, corresponent a la jornada 32 de la Lliga Adelante.

Lobato: el migcampista ha realitzat un bon partit, contribuïnt activament en el bon joc ofensiu de l’equip i generant ocasions de perill. Ha obtingut la recompensa del gol amb una gran volea en una jugada de còrner.

Palanca: en un primer moment, la seva entrada al terreny de joc semblava trencar el bon partit que estava realitzant Lobato i les opcions ofensives dels granes, però el tarragoní ha aportat frescura a l’atac, continuant amb el mateix plantejament ofensiu i ha anotat el 3-3 també de volea a la sortida d’un còrner.

Iago Bouzón: com deia el recentment traspassat Johan Cruyff, “si marques un gol més que el teu rival, guanyes”. Però quan el rival te’n fa quatre, és molt difícil guanyar. Avui la defensa en general no ha estat encertada, i tot i que potser és injust personalitzar-ho en un únic jugador, dóna la sensació que Iago Bouzón podria haver fet més en algun dels gols encaixats.