COMPARTIR

El Nàstic ja coneix quin és l’horari que ha establert la Lliga de Futbol Professional per al seu primer partit del nou any que l’enfrontarà al CD Tenerife, un partit que es disputarà el 8 de gener a partir de les 16.00h. al Nou Estadi de Tarragona i que es podrà veure a través del canal exclusiu de LaLiga123tv.

Els de Vicente Moreno rebran la visita d’un rival que a dia d’avui es troba molt a prop de la zona de promoció tot i que la igualtat que hi ha al campionat pot fer que el panorama canviï per complet en menys d’un mes. En les últimes visites del Tenerife al coliseu grana els resultats han sigut dispars: una derrota, un empat i una victòria, aquesta última la que es va produir la passada campanya gràcies als gols dels enyorats Achille Emanà i José Naranjo.  El balanç total però és favorable als interessos dels tarragonins, que han guanyat quatre dels últims deu enfrontaments per dos del conjunt tinerfeny.

En la resta de la jornada, destaquen dos partits de la jornada sabatina com el Córdoba-Rayo Vallecano i el duel per la zona baixa entre l’Alcorcón i l’UCAM Murcia i dos de la jornada dominical com el Sevilla Atlético-Real Oviedo i el Real Zaragoza-Girona, que congregarà a les càmeres de Movistar Plus per poder retransmetre el millor partit del cap de setmana.

Foto: laliga.es

Comentaris

avatar
wpDiscuz