COMPARTIR
La nova imatge del Nou Estadi.

El Club Gimnàstic ha anunciat a través d’un comunicat que aquest dimarts ha començat la segona fase de les obres que han de donar una nova imatge al coliseu grana. Aquesta reforma millorarà els accessos, la seguretat i la imatge interior, exterior i de confort de l’estadi tal i com ha indicat el club dins d’un procés que es prolongarà fins després de les festes nadalenques.

Les múltiples i diferents actuacions que es duran a terme al Nou Estadi afectaran a dues de les portes per les que la parròquia nastiquera hi accedeix els dies de partit. Les zones afectades són les dels accessos 7 i 8, des d’on s’entra a la grada de Tribuna i a la de Gol Nord respectivament. Per tant, els socis que utilitzen la porta 7 hauran d’entrar per les altres dues portes de Tribuna (5 i 6) mentre que els abonats del Gol de Muntanya ho hauran de fer per la porta 0 que es troba darrera la grada de Preferent. A continuació us detallem totes les operacions que es duran a terme fins que acabi aquesta segona fase, a destacar el canvi de color que patiran els seients per donar una imatge del camp totalment grana:

– Nous accessos de Gol Nord.
– Remodelació i eliminació de les barreres arquitectòniques als accessos de Gol Nord i Preferent.
– Nou accés adaptat a la zona de Tribuna.
– Adaptació de la zona de la Llotja.
– Ampliació dels lavabos i les zones del bar a la zona de Tribuna.
– Millora i modificació dels accessos de Preferent i Gol Nord.
– Nous lavabos i zones de bar a Preferent i Gol Nord.
– Ampliació de les boques d’accés a Preferent Superior.
– Pavimentació dels espais exteriors.
– Ampliació de la porta de sortida principal del recinte exterior (zona de pàrquing)
– Reforma i millora de la rampa d’accés al camp de gespa artificial.
– Construcció de la grada d’animació (accessos, lavabos, bar, etc.)
– Nou espai d’infermeria i antidòping.
– Sanejament, reparació i millora de la zona de vestidors.
– Tractament integral de reparació i millora de les cadires.

Per acabar de rematar-ho, ara només falta que durant i després d’aquestes millores l’equip pugui capgirar la seva situació classificatòria d’una vegada per totes per tal de que l’afició pugui gaudir completament del nou aspecte del seu temple.

Foto: gimnasticdetarragona.cat

Comentaris

avatar
wpDiscuz