COMPARTIR

Aquest proper divendres, el Nàstic rep la visita del Cádiz CF en el partit corresponent a la setzena jornada del campionat de la Liga 123 i junt amb ell arribarà un petit comitè de la parròquia gaditana per tal de donar suport al seu equip al Nou Estadi de Tarragona.

Tal i com informa Portal Cadista, una de les webs més reputades que segueixen l’actualitat diària de l’equip andalús, la penya catalana “Per sempre Cádiz” i la aragonesa “Esto está amañao” ja han confirmat la seva assistència al coliseu grana així com també el grup de música natural de Sant Adrià dels Besós, els YelloWarriors.

Segons ha pogut saber aquest portal, la penya “Per sempre Cádiz” desplaçarà entre 60 i 70 aficionats que provindran des de Barcelona i els voltants de la ciutat comtal.  Per tant, s’espera que la xifra definitiva sobrepassi el centenar d’aficionats.

Comentaris

avatar