COMPARTIR
Horaris de la 19ª jornada de la Liga 123.

El Club Gimnàstic ja coneix el dia i l’hora exacta en la que visitarà al Girona de Pablo Machín  en el que serà l’últim partit d’aquest meravellós 2016. El derbi català contra el conjunt gironí es disputarà el dissabte 17 de desembre a partir de les 20.00h. a l’Estadi de Montilivi davant les càmeres del canal GOL.

Els de Vicente Moreno intentaran encarar de la millor manera possible les vacances de Nadal aconseguint un bon resultat en un dels escenaris que pitjor se li ha donat en els últims temps. De les darreres sis visites al feu gironí, els grana han sumat quatre derrotes, una victòria i un empat, el que va aconseguir la passada campanya amb aquell gol de José Naranjo després d’una gran jugada individual de Giorgi Aburjania. En el triomf (2009/10) esmentat dos línies més amunt, els golejadors van ser José Mari i Miguel Ángel, que des del punt de penal va transformar el 0-2 definitiu.

En la resta de la jornada, el Reus Deportiu-Elche servirà per encetar el cap de setmana de competició a la categoria de plata. La jornada sabatina tindrà dos grans partits, el Getafe-Real Valladolid i el duel d’equips revelació entre el CD Lugo i la SD Huesca, mentre que diumenge gaudirem d’un fantàstic Rayo Vallecano-Real Zaragoza i del derbi andalús entre el Cádiz i el Sevilla Atlético que servirà per concloure la dinovena data del campionat a la Liga 123.

Foto: laliga.es

 

Comentaris

avatar
wpDiscuz