Segon duel de la temporada davant el conjunt rayista

Nàstic-Rayo, dissabte 10 de desembre a les 16h

Com és habitual, durant el segon dia de la setmana s’ha donat a conèixer els horaris d’una nova jornada de la Liga 123. Aquest cop ha tocat descobrir la data exacta del Nàstic-Rayo Vallecano que correspon a la 18ª jornada del campionat de lliga i que es disputarà el dissabte dia 10 de desembre a les 16.00h. al Nou Estadi de Tarragona.

Aquesta serà la segona vegada que ambdues esquadres es vegin les cares després de l’enfrontament a la tercera ronda de la Copa del Rei, on el conjunt grana va ser capaç de guanyar a la tanda de penals per poder disputar la següent eliminatòria que li ha brindat el xoc contra el Deportivo Alavés. Tornant al duel del campionat domèstic, aquesta serà la setena vegada que el Nàstic rebi la visita d’un Rayo que es va imposar per la mínima en el seu últim cara a cara disputat a la quarta jornada de la Liga Adelante 2010/11. Tot i aquest darrer resultat, els precedents anteriors són favorables a l’equip tarragoní ja que es van resoldre amb dos empats i tres victòries, la última la de la campanya 2008/09 quan Víctor Casadesús, Pablo Redondo i Jandro Castro van remuntar la diana inicial de David Aganzo.

Pel que fa la resta de la jornada, cal destacar el xoc de trens entre el Getafe i l’Elche, el derbi andalús entre el Córdoba i el Cádiz i el que probablement sigui el millor partit del cap de setmana, el Real Zaragoza-Real Oviedo que servirà per posar la cirereta al pastís a un nou cap de setmana.

Foto: laliga.es

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here