El Nàstic afronta aquest vespre (21h en directe per Esport3) la primera de les dues semifinals de la Copa Catalunya davant el Gavà a La Bòbila.

El conjunt del Baix Llobregat afronta aquest partit amb un ull posat als despatxos, ja que tant jugadors com cos tècnic no cobren. A més, la seva situació al grup 3 de la Segona B no és gaire favorable; els blaugranes són penúltims amb 13 punts, a 2 de la permanència.

Per la seva part, Vicente Moreno es presentarà a La Bòbila amb moltes baixes i molts jugadors de La Pobla de Mafumet, com Marc Vadillo, Roger Bonet, Perales, Dani Ojeda o Jesús López.

El Nàstic buscarà doncs arribar a una final en la que es veurà les cares amb el guanyador de la segona semifinal, la que enfronten Badalona i Girona, i aconseguir d’aquesta manera la seva tercera Copa Catalunya.

Foto: elfar.cat

Comentaris

avatar