Horaris de la 17ª jornada de la Liga 123.

El Club Gimnàstic ja coneix l’horari de la dissetena jornada del campionat de lliga en la que haurà de visitar el Principiat d’Astúries per mesurar les seves forces contra el Real Oviedo al qual dirigeix tot un històric com Fernando Hierro. El matx es disputarà al Nuevo Carlos Tartiere el diumenge dia 4 de desembre a partir de les 16.00h. i es podrà veure en directe al canal LaLiga123tv.

Els homes de Vicente Moreno visitaran un estadi que se li ha resistit en les últimes visites, la de la tornada de la final de campions del 2015 i la del curs passat en la tretzena jornada del campionat domèstic. De fet, podem anar més enllà i comprovar que dels vuit partits que el conjunt grana ha disputat a la capital asturiana només ha guanyat un, i d’això ja fa molt de temps. La primera i última victòria del Nàstic al feu de l’Oviedo es va produir a la temporada 1948/49 en un partit que va finalitzar amb 0-2 gràcies als tants de Gallardo i Alsúa.

En la resta de la jornada, destaquem el derbi madrileny entre el Rayo Vallecano i l’Alcorcón i el duel que enfrontarà al Girona amb el líder de la categoria, el Levante. Tampoc podem desmerèixer  el Mallorca-Valladolid, el Cádiz-Zaragoza i el Reus Deportiu-Córdoba.

Foto: laliga.es

Comentaris

avatar