El central grana s'enfronta ara a una sanció

Lopo a l’àrbitre: “Ets un merda, no t’atreveixes a prendre decisions”

L‘àrbitre del Nàstic-Mallorca del passat diumenge, el castellanolleonès De la Fuente Ramos, va deixar constància a l’acta del partit els insults que va rebre per part d’Albert Lopo, jugador grana que va veure la vermella un cop acabat el matx.

Segons el col·legiat, el central barceloní del Nàstic es va dirigir a ell, encara damunt la gespa, dient-li “Ets un merda, no t’atreveixes a prendre decisions” o “Has vingut a robar-nos, ets un poca-vergonya”.

Un cop dins el túnel de vestidors, i segons el col·legiat, una persona que no duïa cap distintiu de cap dels dos equips es va dirigir a ell recriminant-li l’actuació del partit dient: “A veure quin informe us fan ara, sou uns poca-vergonyes, lladres!”.

Albert Lopo va demanar posteriorment disculpes aquest dilluns en roda de premsa, però va deixar clar que “no permetrem que ens robin la feina que fem al camp”.

Foto: marca.com

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here