Aquestes són les notes dels jugadors del Nàstic respecte al partit davant el Mallorca disputat al Nou Estadi, corresponent a la jornada 12 de Segona A.

Dimitrievski (5): Temerari. Al primer gol va poder fer alguna cosa més. En el segon, no.

Kakabadze (6): Correcte. A diferència d’altres partits, no va tenir gairebé errors en defensa. En la vessant ofensiva força bé.

Suzuki (5): Penalitzat. Bon partit del japonès, però un error es paga i més quan la situació és la que és: un error, un gol en contra.

Lopo (4): Incohorent. En línes defensives no va estar tant malament, però els seus errors van ser gols. Un jugador com ell no pot perdre els papers contra l’àrbitre tal i com va passar al final del partit.

Mossa (6): Resucitat. Bon partit del valencià, que va recordar al millor Mossa que hem vist al Nou Estadi.

Tejera (7): Possesiu. Pràcticament totes les pilotes del joc van passar per ell i va estar bastant fi comparat amb d’altres partits.

Cordero (5): Pla. No va destacar ni per bé ni per malament. Hauria de ser més valent i mostrar més caràcter en la situació en la que es troba l’equip.

Lobato (5): Fluix. Moltes pèrdues de pilota i poca lluita. Dels pitjors partits que ha fet enguany.

Ferran Giner (7): Actiu. En cada pilota que rebia passava alguna cosa. Molt ràpid i posat dins del partit.

Juan Muñiz (7): Golejador. Va marcar un golàs de falta i, el que és més important, està molt més implicat dins l’equip a diferència de principis de temporada.

Àlex López (8): Líder. Ara per ara és el mllor en cada partit que juga. Ahir va estar en la tònica de sempre; lluita i barallar-se amb la defensa rival. Ho dona tot.

Jean Luc (7): Revulsiu. Va sortir amb l’1-1 i quan els dubtes començaven a planejar sobre el camp va fer el 2-1 en una jugada de ‘crack’.

Uche (4): Suplent. Si no espavila serà la tònica de cada partit; a la banqueta.

Emana (6): Diminut. Pocs minuts per poder demostrar la seva qualitat. Li van anul·lar un gol.

Vicente Moreno (5): Canviador,sempre fa els mateixos canvis i sempre de
la mateixa manera. I han partits que si que es nesecita un canvi
dràstic pero ni ha que si funciona la cosa pude no cal desmanegar-ho
tan aviat.

Foto: laliga.es

Comentaris

avatar