Els problemes no deixen de succeir-se a Can Nàstic. Per si la mala ratxa de l’equip i la darrera posició a la Liga 123 fos poca cosa, el club ha anunciat a través del seu portal web que ha decidit aplicar el Reglament de Règim Intern i obrir un expedient sancionador a Mohammed Rharsalla per haver “incomplert en varies de les seves obligacions esportives”.

Es desconeixen els motius concrets pels quals el futbolista marroquí ha rebut aquesta sanció que l’impedirà entrenar-se indefinidament junt amb la resta dels seus companys.

L’ex jugador de l’Olimpic Donetks és un dels nous reforços que ha arribat aquesta temporada tot i que encara no ha pogut demostrar els arguments futbolístics que van atraure l’atenció del director esportiu Emilio Viqueira, i per oportunitats no ha sigut. De fet, l’afició s’ha mostrat molt crítica amb ell cada vegada que ha sortit al terreny de joc i després d’aquest fet és molt possible que li hagi posat la creu definitivament.

Foto: gimnasticdetarragona.cat

1
Comentaris

avatar
+ Nous + Antics + Votats
nastiker86
nastiker86

espero que nos lo quitemos de encima, mal jugador y por lo visto un perla