Els futbolistes, culpables del mal inici

Els jugadors, culpables de la situació de l’equip segons els aficionats

Els nastiquers ho tenen clar. Ni Vicente Moreno, ni Emilio Viqueira ni Promosport, els jugadors del planter són els protagonistes principals de la situació que viu el Nàstic en aquest inici de temporada a la Liga 123, on a més d’ocupar el farolet vermell de la classificació és l’únic equip que no coneix la victòria en les deu jornades de competició que s’han disputat.

Després de preguntar als nostres seguidors de la xarxa social de Twitter, un 65% dels enquestats no ha dubtat en culpar als futbolistes pel pèssim començament de temporada que està realitzant l’equip. La falta de jerarquia sobre la gespa i dins del vestuari, la disminució del rendiment d’alguns jugadors que van ser clau durant el curs passat i la pobre aportació dels nous fitxatges són tres factors determinants.

En segon lloc, un 19% de les persones que han votat creuen que Promosport també té un cert grau de responsabilitat perquè molts dels nous reforços responen a una aposta de futur que ha de finalitzar en un benefici econòmic tant pel club com per l’empresa mitjançant un traspàs similar al de Giorgiu Aburjania o José Naranjo. No està del tot clar el grau d’implicació que té en la matèria de fitxatges, una tasca en la qual Emilio Viqueira (13%) és el seu cap visible complint amb la tasca de director esportiu.

L’encert del gallec en les darreres temporades havia sigut excel·lent, amb la qual cosa el Nàstic disposava d’un planter de garanties per assolir els seus objectius esportius com és el cas de l’ascens a la Segona Divisió i la permanència a la mateixa categoria. Els reforços d’enguany no estan responent a les expectatives que havien generat a l’estiu, i això posa en dubte la feina de Viqueira. Què ha canviat? Per què ha decidit recórrer en excés al mercat estranger en comptes de continuar apostant pel talent nacional que tant bé havia funcionat fins ara? Fins quin punt s’ha pogut veure condicionat per Promosport? Aquestes són algunes de les preguntes que han sorgit en les últimes setmanes al Nou Estadi.

Per últim, destaquem els registres pels que és mou Vicente Moreno. La feina que ha realitzat en les darreres temporades s’ha vist recompensada per la fe que està mostrant l’afició, ja que només el 2% dels que han respost a l’enquesta creuen que ell és el culpable de l’actual situació per la que travessa l’entitat grana tot i ser el màxim responsable de la banqueta. De moment, la directiva del club també confia en que el tècnic valencià és capaç de canviar el rumb de l’equip.

Foto: gimnasticdetarragona.cat

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here