Aquestes són les notes dels jugadors del Nàstic respecte al partit davant el Valladolid disputat al Nou Estadi, corresponent a la jornada 10 de Segona A.

Dimitrievski (5): Bé. Bona actuació, com les que ha fet en els pocs partits que ha disputat. Va estar apunt d’evitar el primer gol; en el segon va quedar venut.

Kakabadze (4): Fluix. Li va faltar contundència tant en atac com en defensa. El segon gol del Valladolid n’és un clar exemple.

Suzuki (4): Expulsat., Va fer una entrada sense sentit sabent que ja tenia una groga i va acabar el partit abans d’hora.

Xavi Molina (5): Encoratjat. Va treure tot el seu coratge per intentar capturar el marcador, però no n’hi va haver prou.

Mossa (4): Descentrat. Segueix malament, i el poc que va fer bé (alguna centrada) es van estavellar als defenses contraris.

Madinda (6): Salvavides. Dels pocs que se salva del desastre general. Va intentar recuperar pilotes i fer jugar l’equip, però de poc va servir.

Tejera (4): Malament. Moltes errades en passades importants per fer jugar l’equip. Els seus companys ho van notar molt.

Juan Muñiz (6): Resucitat. Sembla que va agafant el to. Bon segon partit consecutiu que juga. El pal li va impedir convertir l’1-0.

Uche (5): Golejador. Més actiu del normal. Va fer un golàs des de fora l’àrea.

Àlex López (6): Omnipresent. Ho dóna tot, ho lluita tot i segueix en la bona línia de tota la temporada. Malgrat això, amb l’equip tal i com està, la seva feina no serveix per a res.

Lobato (5): Dinàmic. Va aportar dinamisme a l’equip, sobretot a la primera meitat. A la segona, quan les coses anaven mal dades, es va anar diluïnt fins a ser substituït.

Rharsalla (3): Pèssim. No és jugador pel Nàstic. No entra en joc i una ocasió que va tenir la va errar clamorosament.

Emaná (4): Voluntariós. Va posar-hi voluntat però l’equip ja anava de capa caiguda.

Ferran Giner (sc)

Vicente Moreno (4): Perdudíssim. La qualitat de l’equip no és la que s’esperava, i no està trobant solucionar per revertir la situació. Serà el seu darrer partit a Almería si no aconsegueix els 3 punts?

Foto: laliga.es

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here