El club respon i desmenteix en un comunicat la falta de transparència en els jugadors lesionats

El club desmenteix la falta de transparència sobre els lesionats

Després d’aparèixer notícies en diversos mitjans informatius sobre el silenci del club vers els jugadors lesionats, el Nàstic va emetre ahir un comunicat en el que desmenteix la falta de transparència de la que s’acusa al club.

La agència de notícies EFE va publicar ahir a primera hora de la tarda un article (publicat a mitjans digitals com el del diari Marca) on feia palesa la falta d’informació oficial pel que feia a diversos jugadors lesionats (Jean Luc, Cordero, Maloku, Lopo o Gerard Valentín) i on no s’especificava ni l’abast de les lesions ni la duració d’aquestes.

El club, un cop publicada la notícia, es va afanyar a desmentir aquesta informació en un comunicat oficial penjat a la pàgina web de l’entitat grana, on matitzava que no s’informa de lesions en el cas que aquestes no superin les dues setmanes de durada.

Si que és cert que, per exemple, en el cas d’Albert Lopo no s’ha pogut conèixer cap altra informació d’una lesió que va apartar el futbolista barceloní dels terrenys de joc des del partit a casa davant el Córdoba, el passat 24 de setembre.

Foto: as.com

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here