El partit de diumenge a Almería serà una nova prova de foc pels de Vicente Moreno

5 mesos sense guanyar en lliga

Amb la derrota d’aquesta setmana, el Nàstic ja farà cinc mesos que no sap el que és guanyar un partit de lliga.

La darrera victòria dels granes es va produïr la temporada passada a l’estadi Anxo Carro davant el Lugo. Era la penúltima jornada de la lliga regular i els granes van acabar golejant per 0-3 al conjunt gallec, amb dianes de Mossa, Emaná i Aníbal Zurdo.

Des de llavors, la única victòria dels granes en competició oficial va ser el passat 7 de setembre a casa davant el Numancia en Copa del Rei, on els tarragonins van imposar-se per la mínima amb un gol de José Carlos a la pròrroga.

Foto: marca.com

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here