Aquest és el semàfor d’aprovats i suspesos del partit al Nou Estadi davant el Valladolid, corresponent a la jornada 10 de Segona A.

Equip
Per revertir la situació, els jugadors del primer equip han de donar un pas endavant i posar més empenta als partits. A 4 punts de la salvació, el Nàstic encara no sap el què és guanyar un partit enguany.

Afició
Tot-hi que la situació no és de les més òptimes, els xiulets d’alguns aficionats no ajudaran a canviar la dinàmica negativa de l’equip. L’afició grana ha de tenir paciència amb un equip que ha donat tant en tant poc temps.

Vicente Moreno
El de Massanassa es va equivocar amb el plantejament tàctic i va errar en les substitucions, canviant Muñiz (fins al moment dels millors del partit) per un Rharsalla al qui se li comença a acabar el crèdit. També va optar per treure Uche per Emaná al minut 63.

Comentaris

avatar