Es canviaran la totalitat de les cadires i aquestes passaran a ser de color grana

Es presenta el rentat de cara del Nou Estadi pels Jocs del Mediterrani

El passat dijous 13 d’octubre es va presentar la reforma que patirà el Nou Estadi de cara als Jocs del Mediterrani 2017.

El fortí grana comptarà amb diverses remodelacions que milloraran, sobretot, la seva accessibilitat i seguretat. També però afectaran a la seva estètica, doncs s’eliminarà la sanefa arlequinada blanc-i-grana dels seients per posar el color grana de manera uniforme en totes les localitats.

Amb un pressupost de licitació de 1.700.000€, que aniran a càrrec de l’Estat, el Nou Estadi patirà reformes en dues fases. La primera, i la més important, és la que farà possible disposar de nous accessos al Gol Nord, Preferent i Tribuna. Està previst el·liminar moltes barreres arquitectòniques per facilitar l’accés a l’estadi a persones amb mobilitat reduïda.

També es preveu pavimentar els espais exteriors de l’estadi, ampliar les boques de la Preferent Superior, crear un nou espai d’infermeria i anti-dopatge, millorar la zona de vestidors i remodelar per complet les façanes de Tribuna i Gol Sud, on s’hi instalaran uns panells metàlics de color grana per millorar-ne l’estètica.

La segona fase preveu desmantellar l’antic traçat de la circumvalació de la N-340, on actualment hi ha l’aparcament temporal pels dies de partit. Es preveu millorar els accessos a l’estadi des d’aquest punt i crear una nova zona d’aparcament.

Es desconeixen, encara, les dates en les que es començaran a efectuar aquest seguit de millores.

Foto: tarragonadiari.cat

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here