El balanç total entre els dos equips és de 5 victòries granes, 2 empats i 10 victòries del Valladolid

El Valladolid li té la mida presa al Nàstic

El partit de diumenge al Nou Estadi que enfrontaran Nàstic i Valladolid serà una nova ocasió pels de Vicente Moreno, que encara no saben el que és guanyar aquesta temporada en lliga.

El rival, estadísticament parlant, no sembla que sigui el més propici; dels darrers cinc enfrontaments entre tarragonins i pucelans, el Nàstic no n’ha guanyat cap. Per contra, el Valladolid s’ha emportat la victòria en tres ocasions, mentre que els dos partits restants han acabat amb empat.

Per trobar la victòria més recent del Nàstic sobre el conjunt que ara entrena Paco Herrera ens hem de remontar a la temporada 2010/11, quan l’equip entrenat per Juan Carlos Oliva va derrotar els ‘violetes’ per la mínima (1-0) amb gol de Rubén Navarro.

Foto: sport.es

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here