El sorteig es celebrarà aquest divendres a les 12 del migdia

El Nàstic ja espera la visita d’un Primera a setzens de final

Després de la victòria del Nàstic a la tanda de penals a Vallecas davant el Rayo Vallecano, el conjunt dirigit per Vicente Moreno ja espera un rival de Primera Divisió en els setzens de final de la Copa del Rei.

Al haver superat ja dues eliminatòries, el Nàstic quedarà emparellat de manera segura amb un equip de la màxima categoria, a excepció dels cinc primers classificats de la temporada anterior (equips que juguen competició europea tret del Celta o Athletic), que s’enfrontaran contra els cinc equips supervivents de Segona B i contra el Formentera de Tercera Divisió.

El sorteig on es decidirà quin equip s’enfronta amb els tarragonins es celebrarà aquest divendres 14 d’octubre a partir de les 12h del migdia a la seu de la Real Federación Española de Fútbol.

Foto: sefutbol.com

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here