Portada Actualitat El Nuevo Arcángel, un territori per conquerir

El Nuevo Arcángel, un territori per conquerir

Cap victòria grana en lliga

0
COMPARTIR

El Nàstic continua amb la cerca de la primera victòria del curs per alliberar-se d’una vegada per totes i per abandonar el farolet vermell de la taula classificatòria, posició que torna a ocupar després dels resultats del dijous. Amb l’actuació davant el Real Zaragoza (0-0), els grana estan més a prop del triomf tot i que l’escenari del duel sigui el Nuevo Arcángel de Córdoba, camp on no guanyen des del 14 de setembre del 2005 en un partit de la Copa del Rei. Si parlem del campionat domèstic, en l’historial d’enfrontaments entre ambdós equips no es coneix cap victòria visitant.  El cert és que més que guanyar, els de Vicente Moreno necessiten reafirmar les fantàstiques sensacions que van deixar dimarts passat contra el conjunt aragonès per tal de que no es repeteixi el que va succeir al Nuevo Estadio de Los Pajaritos després de l’espectacular primera part que van realitzar en el xoc anterior al camp de l’Alcorcón tot i la posterior derrota.

No encaixar és la clau

Una de les coses en les quals més va insistir el preparador de Massanassa en la roda de premsa prèvia al partit, és en la importància de deixar la porteria a cero per segona jornada consecutiva. Aquesta és una condition sine qua non evident per extreure un resultat positiu de terres andaluses, on Albert Lopo i Iago Bouzón podrien tornar a repetir en l’eix de la defensa després de la compenetració i el bon enteniment que van demostrar en el compromís anterior.

“ | Vicente Moreno: És important per nosaltres mantenir la porteria a cero sempre, més quan estàs en una situació incomoda. Crec que els jugadors que van entrar l’altre dia van fer un bon treball i és una possibilitat que puguin tenir continuïtat”.

El que també podríem tornar a veure és el 4-4-2 que tant equilibri va aportar a l’equip, amb les línies del camp ben juntes i amb dos punts que es reparteixin la tasca de pressionar la sortida de pilota del rival. De ser així, el bentornat Sergio Tejera hauria de reemplaçar a Miguel Ángel Cordero o inclús iniciar el matx des de la banqueta, si bé no seria descabellat pensar en un nou canvi de sistema per donar entrada al migcampista barceloní.

El que no sembla que pugui abandonar l’onze titular és l’incident Cristian Lobato, que des de que ha tornat no ha deixat de demostrar ho important que pot ser en aquest equip ja sigui actuant al mig del camp o partint des de la banda. Per tant, estem davant la possibilitat de veure un plantejament amb dos línies de quatre i dos davanters o un 4-3-3 on sí seria factible la participació conjunta de Tejera i Lobato. En aquest cas, el damnificat seria Ikechukwu Uche o Álex López, si bé la manca d’efectivitat de cara a porteria pot ser definitiva perquè Vicente Moreno torni apostar per combinar la velocitat del primer amb els centímetres del segon.

Un rival en ratxa

A diferència del Nàstic, el Córdoba ha realitzat un bon inici de campanya que l’ha permès situar-se dins de les places de promoció. Tot i no ser un començament perfecte, els de José Luis Oltra només han encaixat una derrota (3-0 vs Huesca) i afronten el duel després de guanyar per la mínima al Levante i a l’Alcorcón. Si guanyen aquest cap de setmana, igualaran la ratxa de victòries que els va portar a disputar el play-off de la passada temporada.

“ | EL RIVAL: Llicència per somiar http://bit.ly/2cSSchM

Els cordovesos no és que siguin un equip que es caracteritzi per marcar un gran número de gols, menys sense Fidel Chaves i Florin Andone. De moment, els nous estan responent però encara queda molt de campionat per comprovar si poden arribar a les xifres dels dos futbolistes més determinants del passat curs.

D’altra banda, la parcel·la defensiva ha augmentat les seves prestacions i això ha portat a l’equip a deixar la porteria a cero en els dos últims compromisos. Els jugadors que millor han començat el curs són l’extrem Alejandro Alfaro i el davanter Rodri Ríos, amb dos gols per cadascú. El defensa central Deivid, el migcampista Luso i el veterà Juli Cerdà són els altres jugadors que també estan oferint un bon rendiment al conjunt cordovès.

Possibles alineacions.
Possibles alineacions.

Foto: laliga.es

Comentaris

avatar
wpDiscuz